Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar när du är inne på sidan!
 

Liv och rörelse i Petersburg

Petersburg.
 
När man säger det i Skara så vet alla vad man pratar om. Här är det träning som gäller. I alla dess former. Vanligast är så klart löpträning. IK Gandvik har alltid haft orientering här. Vid bra vintrar går det även att åka skidor.
 
För några år sen var det ganska tunt med folk när man var ute och sprang där. Men nu är det liv och rörelse i Petersburg. IK Gandvik kör förutom orienteringen nu även MER-träning. Skara CK har nu också fått klart med en MTB-bana.
 
Ikväll var jag där och sprang och det var fullt med folk där: Stavgångare, folk som gick med hund, löpare, ungdomar som orienterade och andra ungdomar som körde MTB-träning med skitiga cyklar och kläder som resultat. Det är riktigt härligt att se att Petersburg används och att det framförallt är många ungdomar där.
 
Jag är ingen ungdom men jag fick lov att träna ändå. Det blev 2 stycken intervaller på det röda spåret (som är 2,4 km) med 4 minuters ståvila emellan. Glädjande att det kändes bra men mest glädjs jag åt att Petersburg är full av liv.

Kommentarer
Postat av: Fredrik Helm

Gjorde precis samma reflektion ikväll. Det var verkligen full fart o mycket glädje i skogen.

2012-10-03 @ 21:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0