Opererad

I går opererade jag mig ännu en gång i min vänsterfot. Denna gång blev det en åtgärd för mitt "tarsaltunnelsyndrom". Läkaren tog bort lite av vadmuskeln som hade vuxit ut där det egentligen skulle vara sena. Sen klöv han även upp senskidan i hälen för att få bättre plats med stortåsenan.
 
Nu väntar kryckor några veckor och sen kan jag börja rehaba för att vara tillbaka med löpning till sommaren. Hoppas nu detta var det som behövdes för att få mig tillbaka till löpningen igen som jag saknat så.
 

Väntar in operationen

Det är ruskigt svårt att hitta den rätta motivationen för träning just nu. Jag vet ju att jag snart kommer operera mig och då har nog hjärnan redan siktat in sig på rehab och att ta tag i träningen efteråt.
 
Sen har jag helt klart lite mindre tid till träning just nu. Jobbet har tagit en del tid och sen är jag tränare både i fotboll och friidrott. Det blir ca 2 ggr/vecka just nu och då handlar det om 30-45 minuter/tillfälle. Då förstår ni nivån.
 
Men på måndag är det allså dags för operation och det ska bli skönt att äntligen få det gjort och gå vidare.

Klart med datum för operation

Då är det äntligen klart med datum för operation. Måndag 29 april är det dags, om tre veckor alltså. Känns bra att det är klart så jag har nåt att sikta in mig på. Ska försöka träna på fram till operationen men det blir nog inga jättemängder. Det är svårt att hitta den riktiga motivationen just nu men den borde komma några veckor efter operation hoppas jag.

RSS 2.0