Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar när du är inne på sidan!
 

Kan inte andas ut än

I förra inläget skrev jag att bitarna börjar falla på plats. Efter det har det varit en liten berg- och dalbana. Ena dagen har foten känts jättebra för att nästa dag inte kännas bra alls.
 
Det negativa är att jag borde vid den här tiden nu inte ha några problem med foten eftersom det gått så lång tid efter operation. Det positiva är väl att det inte är riktigt samma symtom i foten som innan. Det jag hoppas på är att foten känner av operationen på något sätt och att detta gradvis kommer att försvinna. Men det kan lika gärna vara samma gamla skada och det hoppas jag innerligt inte på.
 
Tiden får utvisa hur det kommer att gå. Jag varvar i alla fall löpning med cykling. Rullskidor är jag ganska sparsam med eftersom jag får ont i foten av det också just nu.
 

Kommentarer
Postat av: Sten-Inge Andersson

Hej
Har precis genomfört mitt första löp pass efter min fallolycka, jösses vad man tappar kondition på 2 och en halv mån. hoppas din fot blir bra , så kanske vi kan ses på träningar eller tävlingar framöver ( har anmält mig till Gtb varvet för motivationens skull ) Ha en skön sommar
Sten-Inge

2013-07-16 @ 22:46:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0