Kalv på grönbete

Nu har det gått 4 veckor sen operationen och jag har fått börja träna så smått. Har kört lite styrketräning och använt motionscykeln som uppvärmning.
 
Men idag började jag på allvar. Jag snörade på mig pjäxorna, knäppte i dem i rullskidorna och stakade iväg. Tanken var så klart att ta det lugnt så här första rundan efter operationen men efter 2 stakstag var den tanken helt bortblåst. Det blev full fart hela vägen ut till Reningsverket och tillbaka. Lite som en kalv på grönbete...
 

Bort med stygnen

Så där. Nu har jag fått bort stygnen och bandaget runt foten och jag har nu även fått klartecken från läkaren att börja gå på foten utan kryckor. Jag kan nu även börja styrketräna så smått och om några veckor även börja köra motionscykel på allvar.
 
Om fyra veckor ska jag tillbaka till läkare igen och då får vi se om jag kan våga prova på att ta några löpsteg efter det.
 
Det känns för övrigt bra i foten även om det är lite stelt. Men rörligheten kommer nog att bli bättre ju mer jag rör på mig. Och det längtar jag verkligen efter nu när jag varit still ett tag.

RSS 2.0