Min rullskidor har använts flitigt sen jag köpte dem för 2 år sen. Lite för flitigt kanske. För i torsdags gick framgalleln som håller fast hjulet av när jag var ute och åkte rullskidor.

Jag var ute tillsammans med Tomas (Bergsten) och körde i Vallebygden. För övrigt en riktigt trevlig runda. Men mot slutet så small det till och plötsligt började vänster skida dra rejält utåt. Det var bara att stanna och se efter vad som hänt. Det var bara att konstatera att längre än så här kunde jag inte åka. Tomas fick rulla hem och hämta sin bil och hämta mig. Ett abrubt slut på rundan blev det men inget att göra åt.

Men det är väl bara att sätta dit en ny gaffel så är rullskidorna hela igen.

I onsdags cyklade jag mitt livs längsta runda. Det blev 10 mil i sadeln och det kändes mot slutet och framförallt när jag kommit hem. Det blev tidig läggning den kvällen...

Förutom min egna träning så får jag njuta av mina barns tävlande och tränande i löparskorna. De tycker det är kul att dra på sig skorna och köra backintervaller vid Hindsbosjön. (Kanske inte jättemånga barn som gör det). I går var vi på Kållandsö och där sprang de Läckövarvet. Barnen sprang riktigt bra och fick välförtjänt medalj efter loppet.

Såg även när de äldre grabbarna och tjejerna sprang i mål på den långa banan på Läckövarvet. Man kan säga att jag blev bra sugen på att tävla igen och var bra avundsjuk på de som sprang. Det var ju här jag slog mitt pers på halvmaran i fjol.