Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar när du är inne på sidan!
 

Kvarnloppet - ett långpass i fin miljö

 
 
Här har ni gänget som gav sig i väg i morses i några minusgrader mot Dala Kvarn (Lundsbrunn). Passet, som vara skapat av Magnus Sundmark i IK Gandvik, var döpt till Kvarnloppet. Ingen riktig tävling utan bara ett löppass som man genomför tillsammans.
 
Ett jättetrevligt initiativ, även om initiativtagaren och fotografen för dagen var förkyld. Han hade dock vänligheten att ställa ut varmt vatten åt oss på vägen.
 
Turen gick på allt från små skogsstigar till grusvägar på Pilgrimsleden mellan Planteringen och Dala Kvarn. Bitvis var det ganska svårlöpt. I bland var det rejält blött och på vissa ställen var det istället stenhårt pga kylan. Men för det mesta var det bara ett bra pass i trevlig miljö. Vi var fyra som sprang ihop och vi höll ihop hela vägen (nåja, det blev lite spurtande mot slutet).
 
Jag, som sprungit 12-13 km som mest i år, fick en rejäl genomkörare. Foten höll men låren protesterade vilt redan efter halva loppet. Nedjogget som jag och Karl genomförde efteråt från Planteringen och hem var ingen angenäm upplevelse direkt. Totalt blev det nästan 27 km för mig idag och det var ett tag sen om man säger så.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0