Styrketräningen i onsdags gav en del träningsvärk men idag var den borta.

Jag gav mig ut på ett 15km långt löppass. Skönt att få en lite längre runda inför Göteborgsvarvet.

Samtidigt kommer jag försöka skynda långsamt. Nu kommer jag vänta ett tag innan nästa långpass för att benen ska hinna återhämta sig. 

Nu ska jag ladda för Melodifestivalen. Vem vinner då? Charlotte Perrelli kanske...För inte kan väl Christer Sjögren ta hem det va?

2 kommentarer

Ryan

15 Mar 2008 22:11

Hej Anders! Bra gjort i Vasaloppet! Jag heter Ryan (33 år) och kommer från Irland. Jag åkte Öppet Spår det här året med bara sju veckors skiderfarenhet. Det var skittufft och en trevlig upplevelse. Jag är väldigt imponerad av din blogg och din tid i Vasaloppet 2008 ........ 7.27 . Jag skulle vilja förbättra min tid också nästa år och har börjat att träna redan!!! Jag åkte på 8.31 och tillsammans med min flickvän samlade in 7 500kr för cancerfonden Sverige. Jag ska forsätta att titta på din blogg för tips.
Kan du svara på en fråga........... tror du att det möjligt att jag kan förbättra min tid med en och en halv timmar i nästa Vasalopp? Ryan (Sandviken, Gävleborg)

Anders Carlsson

16 Mar 2008 10:08

Hej Ryan,
imponerande att du åkte på 8.31 i det föret som var. Om du fortsätter att träna tror jag det är fullt möjligt att åka på 7 timmar. Men det beror mycket på vädret i Vasaloppet. Kör mycket rullskidor så blir du bra på stakåkning. Det hade jag nytta av i årets vasa.

Kommentera

Publiceras ej